Ether flyver til månen? Her er hvad der brænder ETH-raketten

DeFi, institutioner og Eth2: Hvad er alle faktorer, der fremmer Ethers nuværende rally til dets højeste tider?

Ether nåede sit højeste niveau igen den 2. februar og nåede det psykologiske mærke på $ 1.500

Siden da har prisen holdt sig over dette niveau og ligger i øjeblikket på omkring $ 1.700. Sammen med Bitcoin Future og andre kryptovalutaer har Ether ( ETH ) oplevet enestående prishandling siden starten af ​​2021 efter at have steget med 10,46% på en måned.

Mens Bitcoin også har set en positiv prishandling, er den genert af sin tidligere heltidsværdi på $ 41.941, der blev nået den 8. januar. Ethervolumener har været stigende. Ifølge udbyderen af ​​markedsdata CryptoCompare nåede spotvoluminer deres højeste niveau den 11. januar, hvor volumen for måneden steg med 320% fra december 2020.

Udover stigende mængder viser data fra analysefirmaet CryptoQuant, at mængden af ​​Ether, der holdes på centraliserede børser, er faldet til nye nedture, hvilket signalerer øget købstryk for ETH.

Udgangen af ​​valutakurser er også steget, hvilket viser, at købere er interesserede i at have aktivet i stedet for at sælge. Ki Young Ju, administrerende direktør for kryptodataanalysefirma CryptoQuant, fortalte Cointelegraph: „Da ETH-reserver på alle børser fortsætter med at falde, tror jeg, at tyren fortsætter, indtil den holder op med at falde.“

Derivatdata viser også et bullish udsigter for Ether, som ifølge dataanalyseplatform Laevitas var 80% af optionsmængden på Deribit domineret af opkald (købsordrer) den 2. februar, da ETH nåede sit højeste niveau på omkring $ 1.500 – a bullish tegn.

Ifølge Ben Zhou, administrerende direktør for Bybit exchange, indhenter Ether Bitcoin med hensyn til efterspørgsel og handelsvolumen. Han fortalte Cointelegraph: „I de sidste par dage er mængderne af vores par ETH / USD og ETH / USDT ikke alt for langt væk fra deres BTC-kolleger.“

Institutionelt engagement

Ether har klaret sig godt både i detail- og institutionelle verdener, hvor efterspørgslen efter Ether steg hurtigt . Mens Grayscale, verdens største kryptovaluta-kapitalforvalter, tidligere lukkede flere altcoin-trust, herunder Ethereum Trust, genoptog investeringerne i begyndelsen af ​​januar, og den har i øjeblikket ETH i værdi på 4,25 milliarder dollars under ledelse i skrivende stund, en stigning på over 240% i de sidste tre måneder. Jonathan Hobbs, forfatteren af The Crypto Portfolio og en tidligere digital asset fund manager, fortalte Cointelegraph:

”Vi har set en generel rotation på kryptomarkedet til altcoins, mens Bitcoin har været inden for en rækkevidde. Ethereum er en proxy for altcoin-markedet, som institutioner kan få adgang til gennem Grayscales tillid. Med en markedsværdi på næsten 200 milliarder dollars er Ethereum stor nok til, at institutioner kan begynde at tage alvorligt. ”